Ciorbă de porc cu fasole pastai

Ciorbă de porc cu fasole pastai
Pentru prepararea acestei ciorbe aveţi nevoie de:

500 gr fasole verde,
400 gr costita de porc,
1 morcov, 
1 ceapa, 
100 gr tocanita de rosii
1 ardei gras, 
50 ml ulei, 
1 lagatura de marar ,
sare.
Preparare:

Fasolea se spala, se curata si se taie in bucatele de 3-4 cm.

Costita se spala si se portioneaza in bucati potrivite. 

Intr-o oala adaugam costita si 2 l apa , se pune la fiert, la foc mic 20 min. 

Dupa acest timp se adauga fasolea si se lasa la fiert inca 10 min.

Ardeiul se taie cubulete, morcovul se taie rondele, ceapa se taie marunt.

Legumele se adauga in ciorba impreuna cu tocanita de rosii. 

Se lasa la fiert , la foc mic.
Cand legumele sunt fierte suficient se adauga sare dupa gust si marar verde tocat marunt.

Ciorba se serveste calda, dupa preferinta cu smantana .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu